luni, 21 mai 2012

Tratament naturist cancer

Acest blog l-am construit special pt a impartasi cu voi bucuria pe care am traito.
Nu vreau sa folosesc cuvinte mari,pompoase.cititi mai departe(ceea ce voi scrie cu cea mai mare sinceritate).
Va spun si voua pt ca sunt sigura,multi sunt in situatia in care am fost si eu de altfel acum cateva luni.
Acum cativa ani,mama mea a primit vestea ca este bolnava de cancer la san.nu va povestesc toata istoria ca este complicata si neplacuta.ca sa trec la subiect,anul trecut,in luna iunie,avand o tumora gigant(nr expresia doctorului),se interneaza la un spital in bucuresti,unde doctorii o opereaza spunandune ca nu o pot salva,dar ii pot prelungi viata cu cateva luni,sau e posibil sa moara pe masa de operatie.operatia a fost grea,dar a decurs bine.Cum de altfel e de asteptat,recidiveaza.in luna noiembrie,anul trecu(2011),doctorul ne informeaza,ridicand din umeri,ca .....asta a fost,din pacate  nu mai are ce face....nu va pot povesti ce am simtit atunci,nu as dorii nimanui sa simta asta.din fericire,mama mea traieste azi!(17 mai 2012) si este bine!Gateste,se plimba,rade,glumeste,nu mai are dureri (si asta fara sa ia calmante)...Chiar azi a fost in vizita la doctorii care au operato , iar doctorii iau spus ca este o minune ca o poate imbratisa AZI.
Motivul pt care eu cred ca ea este inca in viata,subliniez CRED,deci nu afirm ca  sunt sigura,este datorita faptului ca a  consumat printre altele ulei de canepa.desigur tratamentul cu citostatice recomandat de doctor, o gandire pozitiva si multa iubire!!!
Spre fericirea mea(si nu numai),din pura intamplare,am vazut in raftul unui magazin ulei de canepa presat la rece si m-am intreb ''la ce e bun?''.pe internet in engleza(nu mai stiu cum se numea site-ul respectiv)am citit cum un tata din america si-a salvat copilul de la moarte(bolnav de cancer) cu acest ulei de canepa.Nu am crezut neaparat,dar mi-am spus:TREBUIE SA INCERCAM!Nu ma intelegeti gresit!!!Nu incerc sa vand nimic!Nu fac reclama ascunsa!Nu recomand o firma anume care produce  acest ulei de canepa.Vreau doar sa spun lumii intregi cum mama mea a avut sansa sa mai traiasca.In felul asta poate si altii au norocul care l-am avut noi.Nu vreau nici un ban,nici un favor in schimbul acestor informatii pe care le-am scris.Atentie insa,uleiul sa fie presat la rece adica virgin!
Vreti sa ma ajutati?Atunci faceti reclama  site-ului.
In felul acesta ma ajutati sa povestesc cat mai multor persoane.
Subliniez ca nu am cunostinte medicale,ca nu sunt in masura sa dau sfaturi.eu doar povestesc ce cred eu ca a ajuto pe mama mea cand doctorii nu iau mai dat nici o sansa.Subliniez de altfel ca mama a continuat toate tratamentele care i-lea prescris doctorul,iar pe langa tratamentul respectiv,a consumat si ulei de canepa presat la rece.Iar pentru anemie a baut gel de aloe vera.

Mod admnistrare

Mama a luat cate trei linguri de ulei de canabis pe zi(o ligura dimineata,o lingura la pranz si o lingra seara).important este ca uleiul sa nu fie luat impreuna cu pastilele.daca pastilele trebuiesc luate inainte de masa,atunci uleiul se ia la ceva dimp dupa masa,dar nu imediat dupa masa,pt ca atunci organismul asimileaza mai greu.aloe vera tot de trei ori pe zi(cca 30 ml aloe vera gel cu 150 ml apa plata sau minera).nu conteaza cand.doar ca se stie ca pe stomacul gol,organismul asimileaza mai bine.cura cu ulei,ca de altfel si cu aloe vera trebuie tinuta 2-3 luni apoi o mica pauza de 2-3 saptamani.dupa care se repeta.dupa cum de altfel stiti,tratamentele naturiste lucreaza in timp.la mama mea eu am observat schimbari deja din prima saptamana.Ia revenit pofta de mancare,putina putere.Dupa o luna tumorile au inceput sa se retraga,nu a mai avut nevoie de calmante(si lua 2 calmate pe zi,care nui anihilau durerile).Eu va recomand din tot sufletul aceste cure.nu sunt complicat de tinut,nu sunt greu de gasit.nu costa miloane(nici gratis nu sunt,ca de,nu exista nimic gratis,nu?).Incercati va rog aceste cure si va astept sa ma contactati,sami dati vesti bune!

O singura rugaminte am:ajutatima sa fac blogul cunoscut.Povestiti si altora despre blogul acesta.Asa vor putea beneficia si alfii de aceste informatii . Dati link-ul si altor persoane etc.Va multumesc anticipat pt sprijin.

27 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. canah, firma romaneasca

      Ștergere
    2. Pentru a fi naturist se exclude tratamentul medicamentos, chimioterapia etc

      Ștergere
    3. Eu consider ca este un risc prea mare sa fie exclus tratamentul medicamentos,chimioterapia etc. Nu mi-as asuma o asemenea raspundere cu o altfel de afirmatie. Ceea ce am scris este doar o experienta de viata,nu un sfat medical sau profesionist.

      Ștergere
    4. Eu consider ca este un risc prea mare sa fie exclus tratamentul medicamentos,chimioterapia etc. Nu mi-as asuma o asemenea raspundere cu o altfel de afirmatie. Ceea ce am scris este doar o experienta de viata,nu un sfat medical sau profesionist.

      Ștergere
    5. Eu am.incercat de la firma canah...e slab..acum iau de la alta firma...cu 10 % cbd oil...doamne ajuta...sincer caut cu procent mai mare.si da...e f bun...creste poftam de mancare...sper sa mearga si altora...si.mie

      Ștergere
    6. Nici eu nu intrerup deocamdata chimioterapia...dar continui cu uleiul..

      Ștergere
  2. eu am luat ulei de canepa pentru intretinere, am facut o cura de 2 luni cu el si l-am folosit si ca tratament cosmetic si chiar am simtit si am vazut rezultate, proprietatile sunt uimitoare...mai ales ca este singura tara (romania) unde se produce uleiul. Mi-am cumparat de aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=469&denumire=Ulei_de_canepa_500ml Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Pe internet gasesti dar orienteazate sa cumperi de la producatori oficiali nu intermediari pt sar putea sa cumperi ca si mine de o valore substantiala si sa iti dai cusema ca ai cumparat ulei de msline

      Ștergere
  4. Am auzit de uleiul de canepa cu doua luini in urma . Nu prea mea venit sa cred ce aud apoi mam documentat peate tot insa am aflat m7lt mai multe , administrat pe pile vindeca o gama mare de iritati egzeme . Eu am avut o acneie ii spunem eu pe piciore si enginal nu reusem sa micsorez asta cu nici un produs ma simpteam forte discomfortabil pana am 8ncercat uleiul de canabis nu am fost vindecat dar a facut ce nici un produs na reusit a redus agneea de la un pint extrem la cea ce numim toti cosuri de caldura neaemnificative am rwnutat dupa trei saptamani la ulei si am trecut pe creme cu iod iar acum ma mandresc de ficare data cand am ocazia ca nu am nici un cos sau o pata pe corp , recomand sa discutati cu un medic inainte

    RăspundețiȘtergere
  5. De unde pot face rost de ulei de canabis si din ce sa fie uleiul facut , din frunze sau seminte?

    RăspundețiȘtergere
  6. cel bun este din muguri de canepa. se gaseste afara(olanda)

    RăspundețiȘtergere
  7. Uleiul de canepa eu lam cumparat din Elvetia.Sunt convinsa insa ca il puteti gasi si in Romania . Aplicat pe piele se zice ca vindeca si cancerul de piele .

    RăspundețiȘtergere
  8. eu va sustin, pentru ca mi-au placut vorbele dvs si faptul ca doriti sa ajutati si pe altii.
    Important insa sa ii si ajutati intr-adevar ,nu sa le sporiti confuzia.Eu va doresc succes (veti avea nevoie si de succes si de determinare si de multe altele).
    Insa daca va tineti de treaba si cercetati , argumentati prin studii si ,mai ales, faceti ce faceti din DRAGOSTE pentru semeni si TOT ce insemana VIATA, cred eu ca lucrurile vor merge spre bine!
    http://tratamenteanticancer.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Te sustin si te apreciez in demersul tau de a impartasi si altora prin ceea ce mama ta a trecut. TE felicit si te apreciez. Inteleg ca acum exista o mare durere si dezamagire in sufletul tau, dar nu trebuie sa te lasi complesita: mama ta a fost o luptatoare, si cu siguranta asa esti si tu. Unele lucruri in viata nu le poti schimba, sunt fara intoarcere...dar ceea ce tine de fiecare dintre noi, ce vine din suflet trebuie sa faca bine. Cu siguranta cu vorbele tale ai facut bine, si imi doresc ca si cuvintele mele sa-ti faca bine.
    Fii puternica, si continua sa impartasesti cu cei care vor sa auda, lucrurile care merita impartasite, si pastreaza pentru tine ceea este doar pentru sufletul tau.
    Sper sa citesc pe viitor si alte lucruri scrise de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as fi completat la spusele dragei Honey Queen:"...si alte lucruri scrise de tine" dar mult mai corect scrise in romaneste. Scuze, dar dai impresia de impostura cand nu ai un minim respect fata de litera mare de la inceputul frazei sau a propozitiei. Accept ca nu esti profesoara de litere dar...nici asa nu se poate, draga mea! Eu parca as avea indoieli asupra sinceritatii tale. Chiar e dezinteresat blogul tau? Chiar nu poti sa incepi propozitiile cu litera mare ?

      Ștergere
    2. Multumesc pt comentariu.
      Ai dreptate sa-mi faci obervatii vizavi de ortogragie,asa cum esti liber de altfel sa nu crezi sau sa crezi!
      Multa sanatate i-ti doresc si sper sa nu te afli vreo data in situatiile disperate, in care se afla de alfel multi...

      Ștergere
  10. Cum este mama ta? A dat rezultat acest ulei de canepa?

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate mama mea a murit (acum 2 ani si jumatate). Era bine si a considerat ca vrea o pauza de la ulei si aloe. Daca i-l veti gusta vreo data,o sa intelegeti de ce pt ca este f gretos. Starea ei s-a agravat din ce in ce mai rau, dar din motive stiute doar de ea si de Dumnezeu, desi a vazut cum a ajutato uleiul de canepa si aloe vera gel, nu a vrut sa le mai ia....😢

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate mama mea a murit (acum 2 ani si jumatate). Era bine si a considerat ca vrea o pauza de la ulei si aloe. Daca i-l veti gusta vreo data,o sa intelegeti de ce pt ca este f gretos. Starea ei s-a agravat din ce in ce mai rau, dar din motive stiute doar de ea si de Dumnezeu, desi a vazut cum a ajutato uleiul de canepa si aloe vera gel, nu a vrut sa le mai ia....😢

    RăspundețiȘtergere
  13. Era ulei de canabis sau de canepa- este vreo diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  14. Va rog sa ma ajutati! Mama mea are cancer la san, si i-am dat ulei. CAT TIMP TREBUIE SA IA ACEST ULEI? Cand face pauza? De cate ori repeta procedeul ? De cand a luat uleiul se simta molesita si stari de somnolenta,avand in vedere ca face chimioterapie. Va rog sa imi raspundeti! Am mare nevoie!!!!!!! Va multumesc din suflet! Dumnezeu sa fie cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  15. O mare mărturie trebuie să împartă la toți pacienții cu cancer din lume. Soțul Sora mea a fost diagnosticat cu stadiul 4 cancer hepatic primar în
    Martie 2015. Medicul ne-a spus că nu era mult de făcut, deoarece tumora a fost de 7 inch care acoperă lobul inferior și, de asemenea, a avut
    extins la ganglionii limfatici. Ne-am decis să mergem acasă și a numit Hospice, care ne-a dat morfină pentru durere. Ed urât morfina, care
    l-au facut afectat voma si, de asemenea, mintea lui. După o săptămână de la domiciliu, am decis să facem ceea ce am făcut pentru mulți ani, să se bazeze pe
    ourselves.We au fost doar in spital, timp de 3 zile cu durere severă. Cancerul a blocat duct biliar său, după ce ne-am alege un
    medic naturopat și nu au avut tratamente conventionale. o zi am dat peste utilizarea uleiului de canabis pentru tratamentul cancerului
    si am vazut un post pe modul in care un pacient cu cancer a fost vindecat cu ulei de canabis. Am nevoie urgent de ajutor și am contactat e-mail :( ricksimpsoncannabisoil4@gmail.com) pentru a obține uleiul de canabis, i-a fost dat ghid cu instrucțiuni despre cum să-l folosească. După ce a luat un gram
    de petrol pe zi. În termen de câteva săptămâni durere și umflat stomacul a dispărut și a venit cu speranță și o bună calitate a
    viaţă. Nu am văzut niciodată un ocologist și numai au făcut un test de sânge după prima scanare CT diagnostic. markerul tumoral său a variat de la peste
    6000 la normal și el se simte bine. Noi nu știm cum acest lucru se va juca, dar se bucură în fiecare zi și să dea mulțumiri. Ca eu sunt
    scris acest post, soțul meu este liber de cancer la ficat, iar doctorul a confirmat ca cancerul a fost vindecat definitiv. Pentru
    asistență imediată pentru fiecare problemă medicală dumneavoastră și familia dumneavoastră poate fi confruntă, contactați Dr. Rick prin e-mail: (ricksimpsoncannabisoil4@gmail.com) pentru mai multe informații și procesul de livrare.

    RăspundețiȘtergere
  16. I am so grateful to Dr. Koffi herbal Cannabis oil I am Veronica Bell I live IN USA. I was diagnose with pancreatic cancer December 2015, and ever since then i have done Chemo and Radiation that have not help me, but only damaged my immune system and Makes me weak. I came across Dr. Koffi email and i have read about his Cannabis oil a lot and i have seen several Post of Dr. Kofi That he could provide cancer patient with Cannabis Oil without delay,i contacted him through email to order for this medication, to my greatest surprise the cannabis oil was delivered within 4 days,right now i can tell you that 8 months now i have never had any pain and i have just went for test and the doctor confirmed that there is no trace of any cancer again,now. I have experience a total transformation in my life with Cannabis oil medication. I am now fully cure of cancer. No trance of cancer in my body again. Email him for your own cure. Ultimatecancercure@yahoo.com

    Best Regards,
    Veronica Bell.

    RăspundețiȘtergere